Fitness Urban Oradea 
Sunteti toti invitati!!!
3-4 MAI 2014
VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE!!!

Pentru Oradea si locuitorii sai, sunt organizate si oferite, in mod gratuit, de catre sala NOT ONLY FITNESS in colaborare directa cu Doru Dorobat, doua evenimente de fitness urban, in cadrul carora, participantii au ocazia de a testa aceasta forma benefica de antrenament.
« Sambata, 3 mai 2014, incepand cu ora 16.00, la sala NOT ONLY FITNESS din Oradea (str. Dimitrie Cantemir nr. 9 – 11, fosta ”Aura”), am sa fac acelasi lucru pe care am sa-l fac si in aer liber...antrenament exclusiv cu propria greutate. Poate participa orice persoana care este apta medical sa faca sport, indiferent de varsta, sex si nivel de fitness...Vom lucra circuite scurte, dar intense.
De asemenea, duminica, 4 mai 2014, incepand cu ora 12.00, in Parcul Ion C. Bratianu din Oradea (fostul Parc al Muncitorilor), voi sustine un antrenament demonstrativ in aer liber, la care sunt invitati sa participe toti cei interesati.
(...) Ca urmare a actiunilor mele, s-au infiintat în Galati doua parcuri de antrenament in aer liber. Pe canalul meu de youtube gasiti materialul video de la inaugurarea unuia dintre acestea.
De asemenea, s-au facut demersurile necesare pentru construirea unor asemenea parcuri de antrenament în aer liber si în Braila, Orastie si Deva. » - Doru Dorobat.
Ideea de fitness urban are la baza dorinta de a oferi o alternativa la antrenamentul din sala cu greutati. Astfel, doar cu vointa si putin timp, folosind doar greutatea corporala, iti poti modela corpul si imbunatati sanatatea dupa cum doresti!
Oricine poate fi sanatos, sa aiba mai multa forta, energie si sa arate bine, facand exercitii acasa sau in aer liber. Nu se incurajeaza cheltuielile cu echipamente, suplimente sau abonamente la sala de forta. Fitness-ul nu trebuie sa fie un lux si sa iti ia mult timp. Nu te lasa pacalit de idea ca, daca nu te duci la sala, nu obtii rezultate ! Antrenamentul cu propria ta greutate nu este usor, ci unul complex,insa cu rezultate garantate!

Detalii despre Doru Dorobat, se gasesc pe blogul acestuia : fitnessurban.ro/blog/

Acest material video explica foarte bine ce isi doreste miscarea Fitness Urban Grup Romania:
http://fitnessurban.ro/blog/evenimente- ... oata-tara/

https://www.facebook.com/fitnessurban?fref=ts — presso Not Only Fitness.


  |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink  |   ( 4.4 / 2116 )
Ponzio Pilates 
Pilates develops the body uniformly, corrects wrong postures, restores physical vitality, invigorates the mind, and elevates the spirit!


  |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink  |   ( 5 / 32807 )
Sensational TRX 
The difference between your body this week & next week is what you do for the next seven days to achieve your goals!


  |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink  |   ( 4.9 / 23180 )

Back Next