Siamo gente elastica 

  |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink  |   ( 3.9 / 1015 )
Fitness Trampoline workout  
People love the whole-body workout and the results they get with JumpSport Fitness Trampolines. High-energy cardio, balance & strength, core blasting, calorie shredding workouts with super low impact.
  |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink  |   ( 3.8 / 900 )
Cateva motive pentru a reveni in sala de sport 
Pe cat ajuta dieta la pierderea kilogramelor in plus, pe atat ajuta sportul la mentinerea siluetei si a unei linii frumoase. Puteti slabi cat vreti insa numai prin exercitii fizice veti reusi sa aveti un posterior apetisant si un abdomen plat.
Ei bine, da. Activitatea fizica regulata permite echilibrarea balantei. Consumam energie si, implicit, calorii.Un croissant cu ciocolata este echivalentul a 20 de minute de jogging. Asta nu inseamna insa sa mancati orice, oricat, oricand, sub pretextul ca ati alergat 10 minute in seara precedenta.
Uimitor si totusi adevarat, cu cat facem mai mult sport, cu atat muschii sunt mai vizibili si stimuleaza micro-circulatia la nivelul dermei, facand ca pielea sa fie mai ferma. Fara a mai vorbi despre eliminarea toxinelor care curata pielea de impuritati.
Sportul intareste increderea in sine, contribuind la crearea unei bune pareri despre noi insine. Mai mult decat atat, sportul ne provoaca sa ne autodepasim, sa ne fixam noi provocari si sa ne dovedim ca le putem atinge. Beneficii incontestabile asadar, pentru moral si ego.Activitatea fizica are ca efect o actiune calmanta care se explica prin secretia endorfinerlor. Rezultat – o mai buna rezistenta in fata dificultatilor vietii si un somn mai bun, reparator.
Corpul nostru este conceput pentru miscare, are nevoie de exercitiu pentru a functiona bine. Daca nu ne miscam, artculatiile “ruginesc”, osteoporoza si artroza se instaleaza si muschii se atrofiaza. Si gata cu mobilitatea noastra.
Pentru ca inima e un muschi. Punand-o la treaba prin activitati cardio vasculare (de rezistenta) crestem debitul cardiac si reglam tensiunea arteriala. Fara antrenament, inima isi pierde puterea de contractie, furnizeaza mai putin oxigen organismului si se recupereaza mai greu in caz de criza cardiaca.

  |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink  |   ( 3.8 / 813 )

Back Next