NOT ONLY FITNESS REPUBLIC - ORAR VALABIL DIN DATA DE 01.10.2014 

  |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink  |   ( 4.2 / 2412 )
World Pull Up Day Romania! 
S-a incheiat pozitiv prima editie a “World Pull-Up Day “ in cele 8 orase participante din Romania.
Au participat 260 de persoane, din care 64 s-au inscris pe lista celor care au ales sa doneze sange si s-a strans un numar foarte mare de rechizite ce urmeaza a fi donate! In total, pana acum, au fost executate 2694 de tractiuni!

Felicitari concurentului care a executat cele mai multe tractiuni corecte, VINCENTIU MOREANU, din Bucuresti, cu 32 de repetari!

Imagini din tara in cadrul aceluiasi eveniment!


  |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink  |   ( 3 / 1070 )
World Pull-Up Day 
Va asteptam cu drag sa participati la evenimentul din 14 septembrie cand vom iesi din case si vom sarbatori ziua mondiala a tractiunilor, “World Pull-Up Day”!
Evenimentul se va desfasura incepand cu ora 17:00 in Oradea, la “Not Only Fitness”, strada Dimitrie Cantemir nr. 9-11, (in spatele fabricii “Aura”)!
Ziua de 14 septembrie a fost declarata “Ziua mondiala a tractiunilor” iar in Romania o vom sarbatori simultan in 8 orase: Bucuresti, Galati, Braila, Deva, Craiova, Bistrita, Oradea si Miercurea Ciuc.
Taxa de înscriere consta in rechizite scolare pentru copiii defavorizati iar prin acest eveniment ne dorim de asemenea sa facem un apel la semenii nostri pentru a da o mana de ajutor. În aceasta perioada spitalele românesti se confrunta cu o criza de sânge fara precedent, motiv pentru care dorim sa ne solidarizam si noi campaniei nationale de donare de sânge. Participantii si spectatorii evenimentului vor putea astfel, de buna voie si nesiliti de nimeni, sa doneze sange.
Evenimentul consta in 2 mari etape: concursul de tractiuni dar si actiunea umanitara de colectare a rechizitelor si de strangere a voluntarilor pentru donarea de sange! Proiectul este organizat de Doru Dorobat, Velu Caluser, Alexandra Marcu si Asociatia pentru tineret, invatamant si turism Deva!O schimbare pozitiva este intotdeauna binevenita, asa ca… iesi afara si trage de bara! Un eveniment in calendarul Federatiei mondiale de Street Workout : http://www.worldpullupday.com/en#place-80

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe pagina noastra de facebook : https://www.facebook.com/NotOnlyFitness?ref=hl
http://www.youtube.com/watch?v=Vw2TzF1kkUA&sns=emVa asteptam in numar cat mai mare!
  |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink  |   ( 2.9 / 127 )

Back Next